Conference At a Glance
Structure & Format
DAY ONE - Tuesday, May 16 (9:00am to 4:00pm) - Virtual
9:00-10:15 Day 1 Opening & Day 1 Keynote (Dr. Sarah Rose Cavanaugh)
10:30-11:15 Concurrent Session A (45 mins)
11:30-12:15 Concurrent Session B (45mins)
1:00-2:00 Concurrent Session C (60 mins)
2:15-3:15 Concurrent Session D (60 mins)
3:30-4:00 Concurrent Session E (30mins)
Wednesday, May 17(9:00am to 3:15pm) - Kingston Campus
9:00-10:15 Day 2 Open & Keynote (Randell Adjei)
10:30-11:30 Concurrent Session F (60 mins)
11:30-12:30 Lunch & Networking
12:30-1:30 Concurrent Session G (60 mins)
1:45-3:15 Keynote (Peter Katz), Employee Awards, & Closing (1h30mins)*
*Both the "Day 2 Open & Keynote" and "Keynote, Employee Awards, & Closing" events will include a live streaming option. All other sessions on Day 2 will be onsite and will not have an online option.
To view full details about each individual session, please complete your registration and log into SCHED.
Travel Accommodations - SLC Bus Schedule
The LCC will bring together members from our tri-campus communities (Brockville/Cornwall/Kingston) and SLC offices (Sharbot Lake/Ottawa) together on Kingston campus on May 17 for a full day of learning.
To promote our ongoing commitment to sustainable practices, we have enlisted the help of colleagues at McCoy Bus to coordinate travel accommodations for participants from Cornwall/Brockville campuses. The bus trip will enable participants to join colleagues in Kingston and reconnect on the road as they compete for a few prizes during their travels!
All participants will be given an option to “register for the bus” during the registration process for LCC. Individuals travelling from Sharbot Lake or Ottawa offices are asked to coordinate their travels plans with their managers.
Please note that employees who choose to travel using their own vehicle will not be reimbursed by the LCC budget.
Day Two – Wednesday, May 17 (in-person) 6:25am to 8:35am
Bus Departure - Cornwall/Brockville to Kingston
6:25am Cornwall – Moulinette Hall E3
7:40am Brockville – Main Entrance (Parkdale Avenue)
8:35am Kingston – Entrance E1
Bus Departure - Kingston to Brockville/Cornwall - 3:30pm to 5:30pm -
3:30pm Kingston – Entrance E1
4:30pm Brockville – Main Entrance (Parkdale Avenue)
5:30pm Cornwall – Moulinette Hall E3